Články

Dar pro Azylový dům Naděje

Piráti Kadaň předali 12. 1. 2024 dar v Azylovém domě Naděje v Klášterci nad Ohří, který pořídili z Vánoční sbírky Pirátů Ústeckého kraje.

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA

Jednání zastupitelstva města Kadaně (13. 9. 2023) by se dalo v kontextu událostí, které se děly ve světě, označit jako trapná tragikomedie hodná poprázdninové okurkové sezóny.

CF 2023 v Liberci

Pod heslem "Sjedeme se v Liberci" se konalo Celostátní fórum Pirátů 2023 v Domě kultury Liberec.

Dotace v Kadani 2023

Dne 21. 3. 2023 zveřejnil server Český rozhlas Sever článek informující o změně pravidel pro dotace podnikatelům v Kadani. Informace v něm jsou ale nepřesné, proto se na něj rozhodla reagovat Ing. Jana Hladová, předsedkyně MS Kadaň.

Veřejné projednávání po kadaňsku

Když má v Kadani někdo jiný názor než vedení města a 600 lidí podepíše petici, jsou podle vyjádření některých radních petenti téměř nesvéprávní a zmanipulování jedinci a petiční výbor skoro zločinci nutící obyvatele se upsat násilím. To, že by se mělo udělat veřejné projednání je smáznuto mediálním vyjádřením, že už je rozhodnuto.

Prezident Petr Pavel

Gratulujeme panu Petru Pavlovi ke zvolení Prezidentem České republiky a děkujeme všem, kdo byli volit.