17zm
23. června 2022

17. zastupitelstvo města Kadaně

Shodou jiných pracovních okolností jsme se tohoto jednání obě neúčastnily, ale přesto jsme materiály samozřejmě prostudovali, záznam pro sebe i vás udělali a komentujeme potřebné.

posts/16zm.PNG
31. března 2022

16. zastupitelstvo města Kadaně

Jarní zastupitelstvo přineslo ukázku pestrého bujení aktivit našich vládnoucích zastupitelů a radních - jen ne vždy z nich má člověk radost. Oproti rozkvétající přírodě, která aspoň kompenzuje tuto nechutnou pachuť moci.

posts/15zm.PNG
16. prosince 2021

15. zastupitelstvo města Kadaně

Předvánoční jednání zastupitelstva se nutně nemusí nést v duchu adventních křesťanských hodnot, ale že popře i poslední zásadní morální principy jsme opravdu nečekali. Pravda holt někdy bolí.

posts/ZM14.jpg
23. září 2021

14. zastupitelstvo města Kadaně

Podzimní zastupitelstvo obsahovalo jeden závažný bod - a to schválení ručení úvěru nemocnici. Diskuze byla dlouhá, ale neplodná, podrobnosti níže. Dále byl zajímavý fakt, že nám na stole přistál dopis z Transparency International ohledně nedobrého hospodaření města v kauze skládka Tušimice.

posts/ZM12.PNG
24. června 2021

13. zastupitelstvo města Kadaně

Další zastupitelstvo v řadě, kdy je diskuze ukončována, dotazy nezodpovězeny, návrhy smetány ze stolu a většina ODS si válcuje cestu, která se líbí jenom jí.

posts/ZM12.PNG
posts/vrata.jpg
10zm