Dar pro Azylový dům Naděje

12. ledna 2024

Piráti Kadaň se nedávno angažovali v dobročinné akci, přičemž 12. 1. 2024 předali prací prostředky Azylovému domu Naděje v Klášterci nad Ohří. Tato podpora byla realizována díky finančním prostředkům získaným z Vánoční sbírky Pirátů Ústeckého kraje.

V rámci této iniciativy se Piráti Kadaň rozhodli využít prostředky k nákupu pracích prostředků, které nyní poslouží v Azylovém domě Naděje k podpoře lidí čelících obtížím. Tímto gestem nejen projevili svou solidaritu s těmi, kteří se nacházejí v náročných životních situacích, ale také demonstrovali důležitost společenské odpovědnosti.

Věříme, že tato dobročinná aktivita nejen zlepší podmínky pro klienty Azylového domu, ale také posílí pouta solidarity a spolupráce mezi Piráty a komunitou v Ústeckém kraji. Je to skvělý příklad toho, jak místní politická strana může aktivně přispívat k upevňování sociální soudržnosti a péči o ty, kteří to potřebují nejvíce.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Slíbili jsme Vám exkluzivní zprávu z posledního zasedání kadaňského zastupitelstva, kde ředitel kadaňské nemocnice prezentoval Zprávu o hospodaření za rok 2023 a zastupitel MUDr. Padrta jí důrazně rozporoval. Tady je.

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

Dne 14. 3. 2024, se konalo první zasedání kadaňského zastupitelstva v tomto roce. Na programu jednání bylo 17 bodů různé důležitosti. Vybrali jsme pro vás souhrn toho nejdůležitějšího, co bylo předmětem jednání a vzrušených diskusí.