CF 2023 v Liberci

2. května 2023
CF 2023 v Liberci

Ve dnech 28.-30. 4. 2023 se v Liberci konalo výroční setkání všech Pirátů - Celostátní fórum 2023. Program začal už v pátek večer Warm-up Party v klubu Spot, kde se o hudbu postarali DJ ´s z řad Pirátů. Program pro nerdy se konal v Kině Varšava.

Hlavní den programu a jednání Celostátního fóra Pirátů, což je nejvyšší orgán strany, se konal 29.4.2024 v Domě kultury. Úvodem proběhly zdravice předsedy Pirátů Ivana Bartoše a předsedů ostatních vládních stran - Petra Fialy, Víta Rakušana a Markéty Pekarové - Adamové a dalších hostů. Součástí programu bylo on-line hlasování o 3 bodech:

  • Neschvalování finanční zprávy CF
  • Změna článku 2 Stanov 1. a 2. kolo
  • Výběr vedoucích odborů ve výběrových řízení - 1. a 2. kolo.

CF schválilo pouze první bod, ostatní byly odročeny na další jednání.

Po hlavním programu se konala After Party v hlavním sálu Domu kultury, v malém sále se setkali příznivci komornější folkové hudby.

V neděli 30.4.2023 v Kině Varšava proběhlo několik workshopů Pracovních skupin Finance, Doprava, Duševní zdraví, Zemědělství, Rovné šance, Návykové chování, Školství. Dále proběhlo setkání s týmem z Europarlamentu a diskuse o přípravě na volby v roce 2024 a představení nového vizuálu od Mediálního odboru.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Slíbili jsme Vám exkluzivní zprávu z posledního zasedání kadaňského zastupitelstva, kde ředitel kadaňské nemocnice prezentoval Zprávu o hospodaření za rok 2023 a zastupitel MUDr. Padrta jí důrazně rozporoval. Tady je.

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

Dne 14. 3. 2024, se konalo první zasedání kadaňského zastupitelstva v tomto roce. Na programu jednání bylo 17 bodů různé důležitosti. Vybrali jsme pro vás souhrn toho nejdůležitějšího, co bylo předmětem jednání a vzrušených diskusí.