Ozvěny Vysmátého léta 2019

Ozvěny Vysmátého léta 2019

Tak máme za sebou další ročník „Vysmátka“. Můžete být jeho vášnivý příznivec, který se nedočkavě těší na každé další pokračování, zarytý odpůrce, kterému vadí mnoho lidí a aut ve městě, hluk a zátarasy nebo jdete střední cestou a buď vystupuje vaše oblíbená kapela, tak jdete nebo si z nabídky nevyberete a některý rok vynecháte.

Ať už patříte do jakékoliv skupiny, jistě vám aspoň z fotek publikovaných na sociálních sítích, neunikl rozdíl oproti předchozím rokům. Tím zásadním rozdílem bylo omezení plastových obalů a používání vratných kelímků.

Za tuto změnu můžeme poděkovat jednak naší zastupitelce Janě Hladové, která urputně za tuto změnu bojovala, tak organizátorům Vysmátého léta firmě SASME, která ten nápad zrealizovala. Co nás trošku mrzí, že se nápadu neujalo Město Kadaň a neobjednalo kelímky s univerzálním potiskem tak, aby kelímky mohly být používány na všech akcích v Kadani. Původně se to takto deklarovalo, že budou objednány jednotné kelímky, které se organizátorům budou na akce městem pronajímat. Nyní je vlastníkem vratných kelímků SASME a tak to ztrácí tu původní myšlenku, že město bude pronajímat kelímky organizátorům. Nebo že by SASME pronajímalo kelímky městu? Ale třeba nás radnice překvapí a kelímků s logem města se taky dočkáme na nejbližší akci, kterým je právě Císařský den.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Slíbili jsme Vám exkluzivní zprávu z posledního zasedání kadaňského zastupitelstva, kde ředitel kadaňské nemocnice prezentoval Zprávu o hospodaření za rok 2023 a zastupitel MUDr. Padrta jí důrazně rozporoval. Tady je.

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

Dne 14. 3. 2024, se konalo první zasedání kadaňského zastupitelstva v tomto roce. Na programu jednání bylo 17 bodů různé důležitosti. Vybrali jsme pro vás souhrn toho nejdůležitějšího, co bylo předmětem jednání a vzrušených diskusí.