Lídři v Kadani

Lídři v Kadani

V létě zavítali v rámci kontaktní kampaně do Kadaně i lídři koalice Ivan Bartoš a Vít Rakušan.

kde se veřejnost mohla setkat s kandidáty do sněmovny a vyjádřit jim podporu, položit otázky a diskutovat o tom, co je třeba trápí nebo by se mělo zlepšit. Kromě onlinové kampaně probíhala i ta v ulicích.

V jednom srpnovém dopoledni se tak v Kadani představili kromě lídrů obou stran naší koalice, (kdy Ivan Bartoš jako předseda Pirátů v našem kraji vede i kandidátní listinu), také další členové z první desítky.

Například naše dvojka Lukáš Blažej či starosta Malých Žernosek Petr Liška.

Dorazili příznivci, kteří přišli popřát úspěch a nepohrdli fotkou i diskutéři, kteří měli konkrétní problematické otázky, na něž neváhali přítomní odpovídat.

Rozdalo se mnoho koaličních předvolebních listů a Ivan zahrál i na harmoniku, čímž snad zpříjemnil kolemjdoucím spěchajícím na oběd pracovní pauzu.

Budeme se na vás těšit u voleb.

#vratmezemibudoucnost #piratostan

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Naše Nemocnice Kadaň nevzkvétá!

Slíbili jsme Vám exkluzivní zprávu z posledního zasedání kadaňského zastupitelstva, kde ředitel kadaňské nemocnice prezentoval Zprávu o hospodaření za rok 2023 a zastupitel MUDr. Padrta jí důrazně rozporoval. Tady je.

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

REPORT Z JEDNÁNÍ KADAŇSKÉHO ZASTUPITELSTVA 1/2024

Dne 14. 3. 2024, se konalo první zasedání kadaňského zastupitelstva v tomto roce. Na programu jednání bylo 17 bodů různé důležitosti. Vybrali jsme pro vás souhrn toho nejdůležitějšího, co bylo předmětem jednání a vzrušených diskusí.