Na kandidátní listině Pirátů za Ústecký kraj se objeví následující jména z našeho místního sdružení:

  • Ing. Miloslava Karfilátová – s číslem 7. Míla je dlouholetou členkou našeho týmu a její odborné znalosti v oblasti personalistiky jsou pro nás velkým přínosem. Chce v kraji zlepšit dopravu a infrastrukturu a podpořit dostupné bydleni v našem kraji.

  • Mgr. Hana Vodrážková – s číslem 15. Hanka je zkušená ředitelka neziskové organizace, která již 20 let podporuje obyvatele v oblasti vzdělávání i volného času pro děti i dospělé. Ve své práci klade také důraz na zdravý životní styl, ekologii a příležitostí pro mladé i v rámci zahraniční spolupráce.

  • Mgr. Jiří Kopica – s číslem 29. Jirka je historik a muzejník. Do voleb jde s cílem podpořit občanskou angažovanost v celém kraji.

  • Ing. Pavel Miltner – s číslem 32. Pavel je geodet se zájmem o IT a sport. Jeho hlavním cílem je posunout Ústecký kraj směrem k lepší budoucnosti pro svoje dvě děti.

Každý z těchto kandidátů přináší do volebního boje své jedinečné zkušenosti, jak zlepšit život v našem kraji. Jsme přesvědčeni, že společně můžeme dosáhnout pozitivních změn a posunout Ústecký kraj kupředu.

Míla, Hanka, Jirka i Pavel bydlí v Kadani, můžete je potkat v obchodě při nákupu, na kulturních a sportovních akcích. Když je potkáte, nebojte se je oslovit a zeptat se jich, co vás zajímá. Rádi vám odpoví.

Kompletní kandidátní listinu a program pro Krajské volby 2024 v Ústeckém kraji najdete zde https://piratiuk.cz/

Podpořte naše kandidáty v nadcházejících krajských volbách, které se konají už 20. a 21. 9. 2024!